Student Future Day logo

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. član je Vienna Insurance Group, vodeće osigurateljne Grupe u Srednjoj i Istočnoj Europi. Otvoreni prema izazovima tržišta i vremena u kojem djelujemo, uvjereni u vlastite snage i sposobnosti koje nam daju iskustvo i znanje, usmjereni smo na sigurnost, jednu od najvažnijih ljudskih potreba. Naš je cilj omogućiti građanima i tvrtkama miran san osiguravajući sve što im je važno u svakodnevnom životu i poslovanju. Kao poslodavac težimo, prije svega, biti sinonim za izvrsnost u svakom pogledu, a najvažniji faktor u tome su upravo naši sadašnji i budući djelatnici. Naše su vrijednosti ostvarivanje ciljeva, stručnost, otvorenost prema promjenama i pozitivan stav. Prema ostvarenoj premiji trenutno smo drugo osigurateljno društvo na hrvatskom tržištu, a više od 700 zaposlenika na preko 80 prodajnih mjesta svakodnevno je na usluzi klijentima - od kvalitetnog savjetovanja prilikom odabira odgovarajućih pokrića, pa sve do brze obrade i isplate šteta.
Što nudimo?

Motivirajuću i pozitivnu radnu atmosferu, fleksibilno radno vrijeme, usavršavanje i edukaciju, razvojne programe za zaposlenike, korporativno volontiranje, besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje.

Što tražimo?

Motiviranost za učenje i usavršavanje, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost, savjesnost, organiziranost.

Naziv tvrtke: Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. Mrežna stranica: www.wiener.hr Kontakt osoba: Davorka Buškulić Lemić Kontakt e-mail: posao@wiener.hr Kontakt broj: 0914227162
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika