Student Future Day logo

Vindija d.d.

Grupa Vindija već više od 60 godina predstavlja sinonim za proizvodnju najkvalitetnijih prehrambenih proizvoda, a tradicijom beskompromisne kvalitete opravdava dugogodišnje povjerenje kupaca diljem Hrvatske, ali i zemalja Jugoistočne Europe te Europske unije. Kao vodeća prehrambena industrija u državi u svojem bogatom asortimanu nudi više od 1400 različitih proizvoda, od kojih su mlijeko 'z bregov, Vindi sokovi, piletina Cekin i puretina Vindon već tradicionalno broj jedan u Hrvatskoj po izboru potrošača. Zaokruženi proces proizvodnje „od polja do stola“ jamči najsvježije proizvode svaki dan, a na police trgovina dolaze u roku od 24 sata zahvaljujući Vindijinim vlastitim distribucijskim kanalima, farmama za uzgoj i proizvodnom pogonu. Posvećenost svakom detalju proizvodnje i kvalitetu poslovanja jamče stručnjaci koji inovacijama usavršavaju linije proizvoda te više od 4000 predanih zaposlenika u 12 kompanija. Vindija kontinuirano ulaže u razvoj ambalaže koja zadovoljava sve ekološke standarde i time pomaže očuvati okoliš, a briga o zajednici oduvijek je temelj poslovanja Grupe.
Što nudimo?

Priliku za učenje, razvoj i rad u dinamičnom okruženju, uz odlične mentore i snažne timove, prepoznavanje i nagrađivanje izvrsnosti. Preko student servisa postoji mogućnost rada u odjelima logistike i proizvodnje.

Što tražimo?

Proaktivnost, motiviranost, prilagodljivost, odgovornost te posvećenost poslu i razvoju.

Naziv tvrtke: Vindija d.d. Mrežna stranica: www.vindija.hr Kontakt osoba: Lidija Križan Kontakt e-mail: posao@vindija.hr
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika