Student Future Day logo

UNILINE GRUPA

Nakon više od dva desetljeća kontinuiranog rasta, nebrojeno mnogo zadovoljnih klijenata i korisnika usluga iz cijelog svijeta, s razgranatom mrežom poslovnih partnera uz dokazanu poziciju lidera na tržištu, Uniline d.o.o u 2022. godini postaje sastavnica UNILINE GRUPE. Profesionalan pristup, značajna tržišna pozicija te permanentno unapređenje usluge i poslovanja svake od ključnih poslovnih cjelina UNILINE GRUPE, logična su osnova za novi model organizacije Grupe i ovisnih društava Uniline d.o.o., Uniline mobility d.o.o., Amarin d.o.o. te E-tours d.o.o. Osnivanje Uniline Grupe kontinuirano potiče sinergiju svih društava i samih djelatnosti s ciljem povećanje prihoda, kontinuiranog podizanja kvalitete usluga te dodatne efikasnosti poslovanja uz niže operativne troškove.

Uniline je vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe s glavnim poslovnim sjedištem u Puli i poslovnicama diljem Hrvatske, uredima u Bosni i Hercegovini, Slovenija, Srbiji, Kini i Južnoj Koreji te predstavništvima u Japanu, Tajlandu, lndoneziji te Brazilu. Kompanija je osnovana 1996. godine i od tada uspješno posluje nudeći cjelokupni turistički proizvod za individualne i grupne goste iz cijeloga svijeta. Našu bogatu ponudu čine usluge smještaja, hotelskog managementa, transfera, izleta, autobusnih tura, avio karte, skijanje, organizacija kongresa i evenata, zdravstveni turizam, sportski turizam i organizacija sportskih događanja, turistički proizvodi posebnih interesa te ostale turističke usluge krojene prema željama gostiju. U razvoj kompanije utkano je mnoštvo ljubavi, znanja, poslovne strasti i entuzijazma, što je u 2017.godini rezultiralo prestižnom nagradnom za najbolju hrvatsku DMK, a potvrda da smo na pravom putu pristigla je već iduće, 2018. godine kada smo nagrađeni za najbolju veliku DMK u Hrvatskoj.

Uspjesi koje smo postigli, ali i oni koji tek slijede, rezultat su rada i truda svih društava Grupe ,naših zaposlenika, iskusnih i stručnih turističkih djelatnika. Želja nam je da gosti iz cijelog svijeta, kao i svi poslovni partneri, s Uniline Grupom dožive sve autentičnosti destinacija. Sve naše daljnje aktivnosti usmjerene su na zajedničko kreiranje nezaboravnih doživljaja kroz sve segmente naše ponude jer, što je putovanje nego - emocija.
Što nudimo?

Dinamično radno okruženje, odličan odnos među kolegama, multikulturalno okruženje, prepoznavanje uspjeha, uravnoteženost radnog i osobnog života

Što tražimo?

Motivaciju, kreativnost, inovativnost, analitičko razmišljanje, proaktivnost

Naziv tvrtke: UNILINE GRUPA Mrežna stranica: www.uniline.hr/hr Kontakt osoba: Jelena Juranović Kontakt e-mail: posao@uniline.hr Kontakt broj: 0992550246
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika