Student Future Day logo

Transcom Worldwide d.o.o.

Mi smo tim od 27000 stručnjaka za korisničko iskustvo. Obuhvaćamo 50 kontakt centara i veliku mrežu agenata koji rade od kuće, u 20 zemalja. Pružamo usluge na 33 jezika međunarodnim tvrtkama iz različitih industrija. Mi smo Transcom. U Hrvatskoj poslujemo na četiri lokacije, u Osijeku, Zagrebu, Vinkovcima i Puli. Zapošljavamo više od 1200 djelatnika koji, radeći u međunarodnom okruženju, pružaju usluge korisničke podrške na hrvatskom, njemačkom, francuskom, talijanskom i španjolskom jeziku.
Što nudimo?

Ugodno radno okruženje s prijateljskom atmosferom, multikulturalno okruženje, rad u međunarodnom okruženju, visok stupanj uravnoteženosti poslovnog i privatnog života, mogućnost napredovanja.

Što tražimo?

Izvrsne komunikacijske i interakcijske vještine, učinkovitu pisanu i usmenu komunikaciju, samostalnost, motiviranost, organiziranost i otvorenost.

Naziv tvrtke: Transcom Worldwide d.o.o. Mrežna stranica: hr.transcom.com Kontakt osoba: Marija Bošković Kontakt e-mail: marija.boskovic@transcom.com Kontakt broj: 0952232248
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika