Student Future Day logo

Tele2 d.o.o.

Tele2 je jedan od najbrže rastućih telekomunikacijskih operatera koji svojim korisnicima uvijek pruža najveću vrijednost za novac. U Hrvatsku je stigao 2005. i predvodi, za telekomunikacijsku industriju, revolucionarne promjene, kao što su telefoniranje bez ograničenja, potpisivanja ugovorne obveze i naplate uspostave poziva, uz fiksni iznos mjesečne naknade i neograničeni internet na mobitelima. Tele2 je također i odlično mjesto za rad, s vrlo niskom fluktuacijom zaposlenih. Među pogodnostima za zaposlene ističu se fleksibilno radno vrijeme, skraćeno radno vrijeme petkom i mogućnost rada od kuće do četiri dana mjesečno, a karakteristike zaposlenih su hrabrost, nekonvencionalnost, otvoren svjetonazor i pozitivno reagiranje na promjene. Velika pažnja posvećena je razvoju zaposleniku - uz svakodnevno učenje na poslu, zaposlenici imaju na raspolaganju razne edukacije, konferencije i treninge, kao i prilike za mentorstvo.
Što nudimo?

Brojne prilike za edukaciju i razvoj, zanimljive i izazovne projekte, odličnu atmosferu i jaku korporativnu kulturu, balans privatnog i poslovnog života, otvorenu komunikaciju.

Što tražimo?

Hrabrost, iskrenost, pozitivno reagiranje na promjene, pouzdanost, otvorenost prema izazovima, izravnu komunikacija.

Naziv tvrtke: Tele2 d.o.o. Mrežna stranica: www.tele2.hr Kontakt osoba: Mia Bašić Stanić Kontakt e-mail: mia.basic.stanic@tele2.com Kontakt broj: 095/6328-927
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika