Student Future Day logo
PricewaterhouseCoopers Savjetovanje d.o.o.

PricewaterhouseCoopers Savjetovanje d.o.o.

Započnimo s malo povijesti. Godine 1997. dva velika imena u svijetu poslovnog savjetovanja, Coopers & Lybrand i Price Waterhouse, otvorila su svoja vrata u Hrvatskoj. Godinu dana kasnije, oni su se spojili i stvorili PwC, globalnu firmu kakvu danas poznajemo.
U PwC-u Hrvatska imamo razne stručnjake koji se bave temama od poreza do poslovnog savjetovanja. Naš tim pruža vrhunske usluge u reviziji i računovodstvu, a poznati smo i po radu s velikim multinacionalnim i domaćim kompanijama. Što je najveća prednost? Uvijek smo u tijeku s najnovijim trendovima i promjenama u poslovnom svijetu.
Ali, što to znači za tebe? PwC Hrvatska nije samo o brojevima i financijama – ovdje možeš graditi svoju karijeru, bez obzira jesi li tek na početku ili već imaš iskustva. Nudimo ti priliku za učenje, rast i razvoj tvojih vještina u stimulativnom okruženju. Također ti nudimo priliku da se upoznaš s različitim aspektima poslovnog svijeta koji mogu oblikovati tvoju budućnost.
U PwC-u, tvoja karijera je tvoj izbor i izazov. Biraš svoj put, a mi smo ovdje da ti pružimo sve što ti treba za uspjeh – od učenja do prilika za stvaranje dugoročnih odnosa i ostavljanje traga u industriji. Zato, ako si spreman za izazov i želiš rasti, PwC Hrvatska pravo je mjesto za tebe!
Što nudimo?

Multikulturalno okruženje (rad na raznim projektima), cjeloživotno učenje, buddy i feedback program, wellbeing i mindfulness radionice, pogodnosti poput Multisport kartice.

Što tražimo?

Analitičko razmišljanje, timski rad, komunikacijske vještine, poslovna etika i profesionalizam, znanje engleskog jezika.

Naziv tvrtke: PricewaterhouseCoopers Savjetovanje d.o.o. Mrežna stranica: www.pwc.hr Kontakt osoba: Anita Abramović Kontakt e-mail: [email protected]
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika