Student Future Day logo

PricewaterhouseCoopers Savjetovanje d.o.o.

1997. godine Coopers & Lybrand i Price Waterhouse osnovali su urede u Hrvatskoj. Spajanjem ovih dvaju organizacija na svjetskoj razini 1998. godine storen je PwC kakav danas poznajemo. Vodeća smo kompanija za poreze i regulatorne usluge, savjetodavne usluge (transakcije i poslovno savjetovanje) i tvrtka za pružanje usluga revizije i računovodstvenog savjetovanja na hrvatskom tržištu. Naša bliska interakcija s gospodarskim i državnim tijelima omogućuje nam da pratimo primjenjivo okruženje u kojem rade naši klijenti - vodeće multinacionalne i domaće kompanije i institucije. Naše kompetencije u inovativnim poslovnim rješenjima usredotočene su na pružanje inovativnih savjeta i rješenja za specifično poslovanje pojedinog društva. Imamo globalnu perspektivu potrebnu za rješavanje složenih poslovnih problema današnjice. Karijera u PwC Hrvatska: Bilo da ste na početku svoje karijere ili ste iskusni profesionalac, mi vam imamo što ponuditi. Iskusite najbolje mogućnosti za učenje, rast i usavršavanje. Vi nas znate. Mi želimo upoznati Vas. Vaša karijera je Vaša budućnost. Vi je odabirete. Vi je ostvarujete. Kako biste ostvarili svoj maksimum trebate dobiti najbolje mogućnosti. A mogućnosti su najvažnije što ćete dobiti kod nas - rastite kao osoba, gradite dugoročne odnose i ostavite trag tamo gdje ljudi, kvaliteta i vrijednost znače sve.
Što nudimo?

Inovativni smo, orijentirani na ljude, nudimo širok krug različitih industrija i klijenata i stjecanje raznovrsnog iskustva.

Što tražimo?

Spremnost na učenje, motiviranost, fleksibilnost, spremnost na timski rad.

Naziv tvrtke: PricewaterhouseCoopers Savjetovanje d.o.o. Mrežna stranica: www.pwc.hr Kontakt osoba: Anita Abramović Kontakt e-mail: hr_human.capital.croatia@pwc.com
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika