Student Future Day logo
Philip Morris Zagreb d.o.o.

Philip Morris Zagreb d.o.o.

Philip Morris Zagreb d.o.o. je hrvatska podružnica vodeće međunarodne duhanske kompanije Philip Morris International (PMI), s raznolikom radnom snagom od oko 79.800 ljudi koji dolaze iz svih krajeva svijeta. PMI ima 39 proizvodnih pogona diljem svijeta s proizvodima koji se prodaju na više od 180 tržišta.
PMI vodi transformaciju unutar industrije i radi na pružanju budućnosti bez duhanskog dima i dugoročno razvija svoj portfolio kako bi uključio proizvode izvan sektora duhana i nikotina.
Hrvatski tim čini više od 120 predanih i talentiranih pojedinaca, kojima PMZ konstantno pruža prilike za rast i razvoj u Hrvatskoj i inozemstvu. PMZ usmjeren je na izgradnju okruženja koji definira kultura uključivosti i raznolikosti, a u kojem pojedinci imaju priliku za osobni i profesionalni razvoj, što je prepoznato kroz certifikat Poslodavac Partner te certifikat Jednake plaće (Equal Salary).
Što nudimo?

Pozitivno i poticajno radno okruženje, mogućnost razvoja i napredovanja, internacionalna iskustva, kulturu uključivosti i raznolikosti, fleksibilno radno vrijeme.

Što tražimo?

Agilnost, prilagodljivost, proaktivnost, želja za učenjem, inovativni način razmišljanja.

Naziv tvrtke: Philip Morris Zagreb d.o.o. Mrežna stranica: www.pmi.com Kontakt osoba: Monika Ester Kontakt e-mail: [email protected] Kontakt broj: +385 (1) 6166 870
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika