Student Future Day logo
Privredna banka Zagreb d.d.

Privredna banka Zagreb d.d.

Privredna banka Zagreb (PBZ) osnovana je 1966. godine i članica je jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi – Intesa Sanpaolo. PBZ je druga najveća financijska grupa i banka u Hrvatskoj po imovini s tržišnim udjelom oko 20 posto u raznim segmentima poslovanja, a također je tržišni predvodnik u mnogim područjima, poput kartičnog poslovanja. PBZ je zadržao svoju vodeću poziciju u primjeni novih tehnologija, kontinuirano razvijajući nove i inovativne proizvode i usluge za građane i poslovne subjekte. PBZ ima proaktivnu ulogu u poticanju inicijativa i projekata društveno odgovornog poslovanja, uz stalnu predanost podršci lokalnoj zajednici.
Što nudimo?

Mogućnost internog razvoja te stjecanja međunarodnog iskustva u suradnji sa Intesa Sanpaolo grupom, interni i eksterni edukacijski programi, mogućnost pristupa sportskoj udruzi PBZ Standard, mogućnost rada iz ureda i od kuće (ovisno o preferencijama), nudimo zaposlenicama i korporativni vrtić za njihovu djecu.

Što tražimo?

Odgovornost, motivaciju za radom, temeljitost u radu, odlično poznavanje Microsoft office paketa, želju za učenjem.

Naziv tvrtke: Privredna banka Zagreb d.d. Mrežna stranica: www.pbz.hr Kontakt osoba: Lucija Tomić Kontakt e-mail: [email protected], [email protected] Kontakt broj: 01 6360 200
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika