Student Future Day logo

Orbico Hrvatska d.o.o.

Orbico je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete,a pružamo potpuna i sveobuhvatna poslovna rješenja za prodaju i distribuciju, logističke usluge, marketing i usluge upravljanja robnim markama. Prisutni smo na velikom broju različitih industrija i poslovnih područja, kao što su roba široke potrošnje, proizvodi za njegu i ljepotu, farmaceutski proizvodi, igračke i tekstilni proizvodi, električni uređaji, cigarete, motorna ulja i mnogi drugi. Takav opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahtijeva visok stupanj fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promjenama, fleksibilnu i prilagodljivu organizaciju te ulaganja u razvoj ljudi i robnih marki. Naši kupci su svi značajni i renomirani sudionici na tržištu u rasponu od velikih međunarodnih lanaca, lokalnih prodajnih lanaca do veletrgovaca, drogerija, ljekarni, neovisnih lokalnih trgovaca, B2B poduzetnika i specijaliziranih prodajnih kanala.
Što nudimo?

Potičemo preuzimanje odgovornosti i samostalnosti u radu, djelujemo s poštenjem i integritetom, cijenimo kreativnost i fleksibilnost, prilagođavamo se neprestanim promjenama, poštujemo individualnost svakog pojedinca te motiviramo ostvarenje zadanih ciljeva.

Što tražimo?

Otvorenost i znatiželja ka promjenama i novim izazovima, moral i etičnost prema poslu te kolegama, osobno poštenje i integritet, proaktivnost i želju za učenjem.

Naziv tvrtke: Orbico Hrvatska d.o.o. Mrežna stranica: www.orbico.hr/ Kontakt osoba: Tina Mikša Kontakt e-mail: tina.miksa@orbico.com Kontakt broj: 095 3444 897
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika

Webinari

Četvrtak 06.05.2021.