Student Future Day logo

L'Oréal Adria d.o.o.

Kao jedna od vodećih internacionalnih tvrtki, L'Oréal pomiče granice tradicionalnih i digitalnih strategija te nudi mogućnost za istinsku kreativnost. Ono što je posebno uzbudljivo je što ni jedan dan nije isti! Rad u L'Oréalu pruža brojne izazove, dinamičnost i osjećaj postignuća. L'Oréal je jedna grupacija, ali nudi mnogo prilika: postani dio tima od 158 nacionalnosti koji govori 150 različitih jezika u 150 zemalja! Dodatno, 36 poznatih međunarodnih brandova u portfelju Grupe čine vašu avanturu neograničenom! L' Oréalov ured u Zagrebu čini dvjestotinjak zaposlenika koji rade u područjima marketinga, prodaje, logistike, financija i brojnih drugih, te se vesele prilici za upoznavanje novih kolega!
Što nudimo?

Rad u internacionalnom okruženju, velike mogućnosti profesionalnog i osobnog razvoja, razvijeni programi brige za zaposlenike, fleksibilno radno vrijeme, rad sa svjetski poznatim brandovima, raznolikost radnih zadataka na svakoj poziciji.

Što tražimo?

Ambition, Resilience, Learning Agility, Judgement, Empathy

Naziv tvrtke: L'Oréal Adria d.o.o. Mrežna stranica: www.loreal.com Kontakt osoba: Maja Hunjak Štula Kontakt e-mail: reception.croatia@loreal.com Kontakt broj: careers.loreal.com/
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika

Webinari

Četvrtak 13.05.2021.