Student Future Day logo

FOREO Adria d.o.o.

FOREO je iznimno inovativan brand kojeg čini 3000+ revolucionara koji se svaki put odlučuju biti hrabri umjesto dosadni. FOREO je rastao pod vodstvom osnivača, izumitelja i inženjera Filipa Sedića. Skromni početak razgranao se u globalnog igrača koji je uzdrmao beauty-tech industriju do temelja. Progresivan u svim smjerovima, FOREO je danas prisutan na 6 kontinenata, 80+ tržišta, 500 trgovačkih lanaca, a više od dvadeset milijuna vjernih kupaca prepoznalo je jednostavnu, laku i jasnu misao vodilju: Stvorite nešto bolje! Naš švedski beauty-tech co. je zauvijek gladan nečega novog - bilo da se radi o revolucionarnom visokotehnološkom proizvodu za ljepotu ili neortodoksnom načinu da se radi pametnije. S dubokom željom da otkrijemo nove načine suočavanja sa starim izazovima, nastojimo pronaći pametna rješenja i inovacije kako bismo promijenili svijet - na bolje i zajedno.
Što nudimo?

Multikulturalno okruženje, dinamično radno okruženje, mogućnost rasta i razvoja, kreativno i stimulirajuće radno okruženje.

Što tražimo?

Motivaciju, inovativnost, organizacijsku agilnost, učenje u hodu, timski duh.

Naziv tvrtke: FOREO Adria d.o.o. Mrežna stranica: www.foreo.talentlyft.com/#home Kontakt osoba: Lara Lulić Kontakt e-mail: lara.lulic@foreo.com Kontakt broj: 0998743-693
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika