Student Future Day logo
Colliers

Colliers

Colliers (NASDAQ i TSX:CIGI) globalna je tvrtka za poslovanje nekretninama; prisutna u 63 zemlje s više od 18.000 zaposlenika koji odlučno rade na pružanju najboljih mogućih usluga svojim klijentima. Od osnivanja u Zagrebu 2004., Colliers Hrvatska drži mjesto lidera na tržištima Hrvatske, Slovenije i BiH. Naše usluge pružamo u svim segmentima komercijalnih nekretnina: uredski prostori, trgovački prostori, skladišni i logistički prostori, turizam (HTL) te investicije. Naši stručnjaci svakom se projektu posvećuju s integritetom, kreativnošću i profesionalizmom u želji da pruže pouzdanu savjetodavnu podršku, individualiziranu uslugu te u svakom procesu zastupaju klijentov najbolji interes. To potvrđuje The European Property Awards - Best Consultancy Award, nagrada najvišeg ranga za pružanje konzultantskih usluga u segmentu komercijalnih nekretnina, koju je Colliers Hrvatska osvojio pet puta do sad ali i nagradu za najboljeg konzultanta u Europi 2022/2023 kao i Prestige Awards za najbolju konzultantsku tvrtku za nekretnine u Hrvatskoj. Colliers je također ponosni vlasnik nagrade The Best Places to Work.
Što nudimo?

Kreativno i dinamično radno okruženje, društveno odgovorno poslovanje, podržavanje i poticanje zaposlenika u razvojnom planu, zdrava ravnoteža između poslovnog i privatnog života, usmjerenost na klijenta i njegovih potreba.

Što tražimo?

Motivacija, želja za učenjem i napredovanjem, proaktivnost, sklonost timskom radu, interes za tržište nekretnina, izvrsne vještine istraživanja.

Naziv tvrtke: Colliers Mrežna stranica: www.colliers.com/en-hr Kontakt osoba: Mirko Vokić Kontakt e-mail: [email protected] Kontakt broj: +385 1 4886 280
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika
Ostalo
Odijel za procjenu vrijednosti nekretnina
Odijel za procjenu vrijednosti nekretnina