Student Future Day logo
AGRIVI d.o.o.

AGRIVI d.o.o.

AGRIVI je jedan od globalnih lidera u agrotehnološkoj industriji sa svojim glavnim proizvodom za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom. Sjedište tvrtke je u Zagrebu u Hrvatskoj, ali ima urede i u Poljskoj, Varšavi i Rumunjskoj, Bukureštu, dok je sjedište u Londonu u Velikoj Britaniji. AGRIVI surađuje sa svim dionicima iz poljoprivrednog lanca vrijednosti - od srednjih i velikih uzgajivača do tvrtki na listi Fortune 500. AGRIVI softver za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom pomaže poljoprivrednicima svih veličina u preko 100 zemalja širom svijeta da poboljšaju svoju poljoprivrednu produktivnost i profitabilnost. Vizija tvrtke je promijeniti način na koji se proizvodi hrana. U procesu stvaranja vizije, AGRIVI ima tim strastvenih profesionalaca koji žele pozitivno utjecati na svijet. AGRIVI je danas priznat kao najkompletnije softversko rješenje u svojoj industriji. Glavni proizvod je softver koji je lokaliziran na više od 10 svjetskih jezika kako bi se osiguralo da je kranjim korisnicima – poljoprivrednicima dostupan na njihovom lokalnom jeziku.
Što nudimo?

Fleksibilno radno vrijeme i opcije remote rada, prilike za razvoj te plaćene edukacije, mentorstvo iskusnih kolega, rad s novim tehnologijama.

Što tražimo?

Izvrsno poznavanje engleskog jezika, proaktivnost, timski rad, motivaciju za napretkom i usvajanjem novih znanja.

Naziv tvrtke: AGRIVI d.o.o. Mrežna stranica: www.agrivi.com/en Kontakt osoba: Aleksandra Dincic Kontakt e-mail: [email protected] Kontakt broj: 0992981167
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika